Keitä olemme?

Kirsi Törmi

Olen työskennellyt yksityisvastaanotollani Kajaanissa vuodesta 2012 alkaen ja Väestöliiton terapeuttina 2018 alkaen. Teen työtä hahmoterapeuttina, työnohjaajana (STOry) sekä TRE®-ohjaajana ja kouluttajana (Tension, Stress & Trauma Releasing Exercises). Koulutan ja luennoin myös eri työyhteisöissä ja organisaatioissa, dialogiset ja keho-orientoituneet prosessit lukeutuvat erityisosaamiseeni. Tällä hetkellä opiskelen psykoanalyyttiseksi psykoterapeutiksi Turun yliopistossa.

Koulutustaustaltani olen tanssitaiteen tohtori (Taideyliopisto) ja sosionomi (AMK). Olen tehnyt pitkän työuran freelancer tanssija-koreografina ja tutkijatohtorina Taideyliopistossa. Sosionomina olen erikoistunut kriisityöhön ja siinä työssä olen oppinut, että ihmisellä on valtava potentiaali selviytyä hyvinkin haastavista olosuhteista tai tilanteista. Olen yhä vakuuttuneempi siitä, että keho- ja tunnetietoisuus on keskeinen hyvinvointimme lähde; yhteydestä kehoon ja tunteisiin syntyy vahva minuuden, identiteetin ja elinvoiman kokemus, ja samalla kokemus merkityksellisyydestä.

Lisätietoa: www.mentormi.fi

Julle Takanen

Olen hahmoterapeutti ja gestalt-coach (Gestalt Institute of Scandinavia). Olen myös mindfulness-ohjaaja ja toiminut työelämän tunnetaitojen kouluttajana.

Haluan lisätä ihmisten tietoisuutta itsestään. Jos kaipaamme muutosta, on se mahdollista tulemalla ensiksi tietoiseksi siitä millaisia olemme nyt. Ja jos voimme hyväksyä itsemme sellaisena kuin olemme, voimme alkaa valitsemaan toisin ja muuttua.

Lisätietoja: www.julletakanen.com